Tjenester

 

Før du skal legge leiligheten din ut for salg og før fotografen kommer og tar bilder er det viktig at boligen fremstår mest mulig attraktiv for eventuelle kjøpere. Denne prosessen handler mye om forestillingsevne, trigge følelsen av at her vil jeg bo!

Boligstyling betyr kort og godt å isenesette en bolig slik at kunden kan visualisere sitt eget drømmehjem.

Vi kommer veldig gjerne på uforpliktende befaring, vi kan gi deg råd om hva du selv kan gjøre med boligen.

Vi leverer disse tjenestene:

 • Styling
  I dette tilfellet er boligen i utgangspunktet tom. Vi styler med møblement og alt tilbehør som behøves for å gjøre boligen fristende for aktuelle målgrupper.
 • Kreativ rydding
  Design 3.0.3 rydder og tilrettelegger alle typer møblerte og delvis møblerte boliger for salg. Vi tilbyr også leie eller kjøpe fra vårt store sortiment.
 • Konsulenttjenester/rådgiving
  Hvis du skal pusse opp, trenger du kanskje råd eller tips til hvordan fornye hjem eller arbeidsplass. Har du kjøpt nytt og trenger hjelp til innkjøp av møbler, belysning, kunst eller andre interiørartikler er dette noe vi har lang og god erfaring med. Fargevalg, valg av møbler og ulike store og små innkjøp er tidkrevende og utfordrende for mange. Vi synes detter er spennende og finne det som passer for nettopp deg.
  Ditt hjem skal speile dine behov og din personlighet.Etter å ha samarbeidet med byggmestere, elektrikere, rørleggere, flisleggere og malermestere gjennom 14 år har vi gode anbefalinger også her.

Design 3.0.3 har det som skal til for å sikre best mulig resultat for deg og dine behov.
Vi ser frem til et mulig samarbeid, ta kontakt for en uforpliktende befaring.

Se gjerne våre referanser her

Se bilder »