Tjenester

Før fotografering og visning er det viktig at boligen blir satt i stand slik at den er mest mulig attraktiv for eventuelle kunder. Denne prosessen går ut på å omdanne boligen din til et flott salgsobjekt.

Boligstyling betyr kort og godt å isenesette en bolig slik at kunden kan visualisere sitt eget drømmehjem. Vi gir råd om hva du selv bør gjøre med boligen, og tilbyr følgende alternative tjenester, og som også innbefatter en uforpliktende befaring.

Styling
Her er boligen i utgangspunktet tom. Vi styler med møblement og alt tilbehør som behøves for å gjøre boligen attraktiv til aktuelle kjøpegrupper.

Kreativ rydding
Vi rydder og tilrettelegger alle typer møblerte og delvis møblerte boliger for salg, og gir deg også muligheten til å leie eller kjøpe fra vårt sortiment av møbler og andre interiørartikler.

Konsulenttjenester/rådgiving
Skal du pusse opp hjemme? Trenger du råd eller tips til fornying av ditt hjem eller på arbeidsplassen? Har du kjøpt ny bolig og trenger hjelp til innkjøp av møbler, belysning eller andre interiørartikler og møblering av boligen?

Vi skreddersyr løsninger for deg. Vi hjelper deg ved fargevalg, valg av møbler og innkjøp slik at ditt hjem fremstår personlig og smakfullt.

Vi samarbeider med byggmester, elektriker, rørlegger, fliselegger og malermester som sikrer best mulig resultat.

Se bilder »