Referanser

garanti_eiendom

Vi i Garanti Eiendom har i flere år hatt et tett og meget godt samarbeid med Inger Margrethe og Design3.0.3.

For å tilby et best mulig produkt for våre kunder og for å skape et best mulig resultat, er det det viktig at hele salgsprosessen gjennomføres så optimalt som mulig. En av våre oppgaver som megler er å være boligens reklamebyrå og som en del av forarbeidet for å få maks ut av hver enkel bolig, benytter vi Inger Margrethe sin kunnskap og nyttige råd. Med full av energi og glede kommer hun med gode tips, forslag til justeringer og andre viktige momenter som selger kanskje ikke har tenkte på, men som etter hennes besøk setter stor pris på. Bildene på nett og i avis er det første som møter en aktuell interessent og da er førsteinntrykket av boligen svært viktig!

I de fleste tilfeller er boligene vi selger møblert, og da tar hun utgangspunkt i de møblene som allerede er der, og ser det litt fra den vinkelen fotograf tar bilder fra. Det er ulikt behov, noen trenger kun små og få justering / tips, mens andre trenger mye mer hjelp for å få sin bolig til å fremstå som «drømmeboligen». Andre tilfeller er boligen tom og her kan de da tilby leie av flotte møbler.

Med sine gode råd og kreative løsninger, får hun frem det beste i hver enkel bolig!

Ser frem til nye felles og fornøyde kunder,
Bjørn-Tore Fauske, Avdelingsleder Garanti Eiendom Avd.Landås.

JM-boliger

JM Norge har samarbeidet med Design 303 siden 2008. Arbeidet består i å style visningsleiligheter for salg.

Vi opplever at leiligheter selges raskere og enklere med innredete visningleiligheter. Leilighetene innredes ulikt ut fra prosjekt til prosjekt og målgruppe for prosjektet.

Design 303 er en seriøs samarbeidspartner til JM Norge og som alltid løser oppgaven på en tilfredstillende måte. De er kreative, inspirerende, pålitelige og levere alltid «det lille ekstra». JM Norge har som mål og ha det markedets «beste visningsleiligheter». I samarbeid med Design 303 er vi sikker på at vi når vårt mål!

Tilbakemeldinger fra privatpersoner:

3 oktober, 2018

Hei Inger Margrethe og tusen takk for gode råd i forbindelse med klargjøring av leilighet. Vi gjorde som du sa og leiligheten ble tiltalende og fin til visning. Rene vinduer og blanke flater og bare akkurat nok møbler og bilder til at det var hjemmekoselig. De som kom på visning opplevde den veldig fin og med god stemming som et par av dem sa. Og neste dag ble den solgt. Tusen takk og mange gode hilsener fra Ann-Helen og Ingelin